Bij Gucci denk je waarschijnlijk vooral aan mooie zonnebrillen en andere accessoires. Maar wist je dat Gucci ook heerlijke winterjassen, warme schoenen en mutsen in de collectie heeft? Met die kleding en accessoires kun je prima de winter in. Dit prachtige merk maakt alleen gebruik van de allerbeste en de allermooiste materialen. Je weet dus zeker dat je kwaliteit in huis haalt als je voor Gucci gaat. Daarbij is dit merk ook nog eens heel herkenbaar door het gebruik van het schitterende logo. De GG van Gucci herken je al van een afstandje!

Gucci is voor alle dagen

Je zou denken dat je met een wat duurder merk als Gucci extra voorzichtig moet zijn. Maar het is toch hartstikke jammer als je een mooie jas van dit merk hebt aangeschaft en deze prompt niet meer durft te dragen uit angst dat er iets mee zou gebeuren? Oké, het is misschien een minder goed idee om met deze jas aan je auto een doorsmeerbeurt te geven, maar verder kun je ‘m gewoon lekker dragen hoor. Daar is deze jas immers voor bedoeld. Deze jas is heerlijk warm en hij valt mooi over je heupen en je billen. Hierdoor blijf je, ook tijdens een flinke winterwandeling, lekker warm. De capuchon kun je fijn dragen, je kunt er echter ook voor kiezen om een losse muts te dragen. Als het dan écht koud wordt, dan trek je de capuchon daar weer overheen.
Gucci

Gucci zonnebrillen zijn ook fijn in de winter

In de winter is het natuurlijk vooral donker, koud en onaangenaam. Maar heel soms komt er een winterzonnetje door. Dat voel je direct. Het is alleen niet zo fijn als je aan het autorijden bent. Zo’n zonnetje dat precies onder de kleppen door komt. Een zonnebril van Gucci lost dit probleem, ook in de winter, voor je op. Deze zonnebril zit heel comfortabel en ziet er ook nog eens fantastisch uit!

Gucci bestellen doe je natuurlijk online

Wanneer je hebt besloten dit seizoen voor Gucci te gaan, dan tref je het! Je hoeft namelijk geen stap buiten de deur te zetten om de jas, muts, zonnebril, schoenen, tassen en andere accessoires van je keuze te bestellen. Je regelt alles heel gemakkelijk via de webshop. Hier kan je ook een maattabel vinden én voorraadinformatie. Een klok houdt precies voor je bij hoeveel tijd je nog hebt om te bestellen. Dit zodat je de spullen de volgende werkdag al geleverd krijgt!