Wij, vrouwen met een maatje meer, hadden in het verleden maar weinig keuze als het aankwam op jurken. Natuurlijk kon je altijd weer terugvallen op dezelfde soepjurk, maar echt glamorous werd het nooit. Nu is dat gelukkig wel anders. De ontwerpers, ook van bekende merken, hebben in de gaten dat wij, vrouwen met een maatje meer, ook graag mooi gekleed over straat gaan. Grote maten jurken zijn nu dus gelukkig in veel mooie ontwerpen te koop. En we hoeven voor onze grote maten jurken ook lang niet meer altijd maar de hoofdprijs te betalen. Grote maten jurken zijn nu ook beschikbaar voor de dames met een wat kleiner budget. En dat is fijn. Want dat we een maatje meer hebben, wil niet zeggen dat we niet van mode houden!

Grote maten jurken in alle kleuren van de regenboog

Vroeger, lang, láng geleden werden wij, vrouwen met een maatje meer, geacht ons in zwart te hullen. Dan vielen we minder op. En wat zo jammer is: dat hebben we ook zelf nog heel lang geloofd! Die tijd ligt gelukkig al ver achter ons. Nog steeds grijpen we vaak naar zwart, ook in grote maten jurken, maar het hoeft niet meer. Grote maten jurken zijn namelijk nu beschikbaar in alle kleuren van de regenboog. Mooie kleurcombinaties, maar ook mooie prints of inbreisels. Je hoeft je als vrouw met een maatje meer echt niet meer te verstoppen hoor!
Grote maten jurken

Grote maten jurken voor iedere dag

Als je eenmaal de grote maten jurken hebt ontdekt, dan is de kans groot dat je ze veel gaat dragen. Deze jurken zijn namelijk zó comfortabel! Ze knellen niet en ze vallen mooi soepel. Je kiest iedere dag precies die jurk die goed bij je stemming en humeur past. En voor het geld hoef je het echt niet te laten. Er zijn al jurken (in alle maten!) beschikbaar vanaf een paar tientjes.

Grote maten jurken voor (extra) feestelijke gelegenheden

Je kunt als vrouw met een maatje meer enorm opzien tegen de aankomende feestdagen. Dat weet ik uit ervaring. Maar wanneer je de juiste kleding, schoenen en accessoires draagt, dan voel je je al snel een stuk beter. Grote maten jurken zijn er ook voor gala-gelegenheden. Je ziet er dan prachtig uit in een jurk die speciaal voor jou gemaakt lijkt. Style het geheel af met schitterende schoenen, een mooie tas, prachtige make-up en accessoires en ik weet zeker dat je de hele maand wel feest wilt vieren!